Ristede græskarsnacks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramgræskarkerner
  •  olivenolie
  •  salt
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Ristede græskarkerner - eller græskarsnacks - smager super godt og er perfekte i madpakken og til faldende blodsukker i ulvetimen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kom græskarkerner og lidt olivenolie på en pande og fordel dem jævnt. Rør jævnligt indtil de begynder at "poppe". Når de er gyldenbrune, er de færdige.

2. Køl dem af på lidt køkkenrulle og drys med salt eller andre yndlingskrydderier.

3. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn røre rundt i græskarkernerne, men pas på at de ikke brænder sig på panden.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre