Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her har vi lavet en super nem rodfrugtsuppe med rodfrugter fra frost, lidt kartofler, frisk timian og cremefine. Vi serverer rodfrugtsuppen med æbletern og hvidløgsflutes med fuldkorn. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramkartofler
- 450 gramfrosne rodfrugter
- 0.25 pottefrisk timian
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 6 dlvand
- 2.5 dlmadlavningsfløde 15%
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 2 stkæbler
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits kartoflerne, rodfrugterne og timianen i et par minutter. Tilsæt bouillon, vand og cremefine og lad det hele simre under låg i ca. 15 min.3
Bag flutesene i ovnen, skyl æblerne og skær dem i tern.4
Blend suppen og smag til med salt og peber.5
Server rodfrugtsuppen i skåle med æbletern på toppen og hvidløgsflute på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne, skylle æblerne og skære dem i tern.
Ekstra smag: Tilsæt lidt stødt chili til suppen.