Rodfrugtsuppe med friskost og kikærter. Hertil broccoli og hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 7 dlvand
  • 1 dåsekikærter
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 1 stkbroccoli
  • 100 gramfriskost med urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rodfrugtsuppe med friskost og kikærter. Hertil broccoli og hvidløgsflute.

I samarbejde med

3.5, Meget populær

En nem og smagfuld rodfrugtsuppe med rodfrugter fra frost, kikærter og friskost. Serveret med broccoli og sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 7 dlvand
  • 1 dåsekikærter
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 1 stkbroccoli
  • 100 gramfriskost med urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits rodfrugterne. Tilsæt vand og lad det simre i ca. 10 min.

3. Skyl kikærterne og tilsæt dem suppen.

4. Lun flutene i ovnen.

5. Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.

6. Kom friskost i suppen og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.

7. Server suppen i skåle med broccoli og sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kikærterne og dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre