Rød karry med kylling og babymajs. Hertil ris og peanuts.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 280 gramkyllingefilet
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 spskmajsstivelse
  • 225 grambabymajs på dåse
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rød karry med kylling og babymajs. Hertil ris og peanuts.

I samarbejde med

1.0, Lidt populær

En nem og smagfuld ret med en rød karryblanding fra frost, kylling, babymajs og kokosmælk, serveret med ris og peanuts på toppen. Vælg gerne fuldkornsris - men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 280 gramkyllingefilet
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 spskmajsstivelse
  • 225 grambabymajs på dåse
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker.

3. Varm en dyb gryde eller wok op med lidt olivenolie og svits kyllingestykkerne. Tilsæt karryblandingen og svits det hele i ca. fem minutter. Tilsæt kokosmælk og bouillon og bring retten i kog.

4. Rør majsstivelse sammen med lidt vand i et glas og hæld det forsigtigt i retten under omrøring.

5. Dræn majsene for væske og skær dem i mundrette stykker. Tilsæt majs og lad retten simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.

6. Server retten i skåle med ris og top med peanuts - og friske koriander, hvis I har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Friske koriander og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre