Rød karrysuppe med nudler og kylling

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2 dlkokosmælk
  • 5 dlvand
  • 450 gramkyllingefilet
  • 250 gramfuldkornsnudler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rød karrysuppe med nudler og kylling

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

En super simpel suppe lavet på frosne grøntsager med rød karry, hakkede tomater og kokosmælk. Serveret med fuldkornsnudler og stegte kyllingestykker. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2 dlkokosmælk
  • 5 dlvand
  • 450 gramkyllingefilet
  • 250 gramfuldkornsnudler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits de frosne grøntsager. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og vand og lad det simre i ca. 15 min.

2. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingestykkerne. Krydr med salt og peber.

3. Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken.

4. Blend suppen med en almindelig blender eller en stavblender og smag til med salt og peber.

5. Server suppen i skåle med nudler og stegte kyllingestykker. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at blende suppen.

Ekstra smag: Top med limesaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre