Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarisk ret med masser af smag fra rød karry, kokosmælk og peanutbutter - serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 100 gramrøde linser
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 dåsekokosmælk
- 2 spskpeanutbutter
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 stklime
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken og skyl linserne grundigt i en si.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits grøntsagsblandingen og de røde linser.3
Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, peanutbutter og bouillon og lad retten simre i ca. 25 min. Smag til med limesaft, salt og peber.4
Server retten i skåle med ris og top med peanuts og evt. friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske koriander.