Røde linser og grøntsager i peanutsauce. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 100 gramrøde linser
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 dåsekokosmælk
  • 2 spskpeanutbutter
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stklime
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Røde linser og grøntsager i peanutsauce. Hertil ris.

I samarbejde med

2.8, Populær

En lækker vegetarisk ret med masser af smag fra rød karry, kokosmælk og peanutbutter - serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 100 gramrøde linser
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 dåsekokosmælk
  • 2 spskpeanutbutter
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stklime
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken og skyl linserne grundigt i en si.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits grøntsagsblandingen og de røde linser.

3. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, peanutbutter og bouillon og lad retten simre i ca. 25 min. Smag til med limesaft, salt og peber.

4. Server retten i skåle med ris og top med peanuts og evt. friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre