Rødspættefileter i fad med kokos og vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 1 stkporre
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramgulerødder*
  • 150 gramedamamebønner
  • 1 tskrød karrypasta
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramrødspættefileter
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  soya
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og børnevenlig fiskeret med rødspættefileter der bliver bagt i ovnen i et fad med kokosmælk, rød karry og masser af grøntsager. Hertil vilde ris. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skær top og bund af porren, rens den grundigt og skær den i tynde skiver. Skyl cherrytomaterne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skræl gulerødderne, skær dem over på langs og skær dem i tynde skiver.

3. Varm en pande op med lidt olivenolie og svits porre, hvidløg og gulerødder. Tilsæt cherrytomater, edamamebønner, rød karry pasta, kokosmælk og bouillon. Lad det simre i ca. 15 min.

4. Kom grøntsagsblandingen i et ildfastfad. Rul rødspættefileterne, fordel dem ovenpå og krydr med salt og peber. Bag fadet i oven i ca. 10 min.

5. Server fiskefadet med dampende varme ris og top med limesaft og soya. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, salt og vand i en gryde. Ekstra smag: Top med friskhakket basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre