Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og lidt anderledes vegetargryde med masser af grøntsager, kidneybønner, karry og paprika - og en pikant smag af rygeost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 400 gramchampignon
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stksnackpeber
- 1 spskpaprika
- 1 spskkarry
- 70 gramtomatpuré
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramgulerødder
- 1 dåsekidneybønner
- 2 spskrygeost
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte, skær løget i små tern, hak hvidløget fint, skyl snackpeberen og skær den i tern.3
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika og karry. Tilsæt herefter champignoner, løg, hvidløg og snackpeber og steg det hele under omrøring i ca. 5 min.4
Tilsæt tomatpure, cremefine og bouillon og lad det simre under låg i ca. 15 min.5
Skræl imens gulerødderne, skær dem i skiver og kog dem i en gryde med vand til de er møre. Skyl kidneybønnerne og hæld vandet fra gulerødderne. Vend gulerødder og kidneybønner op i paprikagryden og lad det simre videre i ca. 5 min.6
Rør rygeosten i paprikagryden lige inden servering og smag til med salt og peber.7
Server den lækre og røgede vegetarisk paprikagryde med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle kidneybønnerne. Lad dem også hjælpe med at smage til.
Ekstra smag: Top med friskhakket purløg.