Røget vegetarisk paprikagryde med vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 400 gramchampignon
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksnackpeber
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskkarry
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramgulerødder*
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 spskrygeost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og lidt anderledes vegetargryde med masser af grøntsager, kidneybønner, karry og paprika - og en pikant smag af rygeost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte, skær løget i små tern, hak hvidløget fint, skyl snackpeberen og skær den i tern.

3. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika og karry. Tilsæt herefter champignoner, løg, hvidløg og snackpeber og steg det hele under omrøring i ca. 5 min.

4. Tilsæt tomatpure, cremefine og bouillon og lad det simre under låg i ca. 15 min.

5. Skræl imens gulerødderne, skær dem i skiver og kog dem i en gryde med vand til de er møre. Skyl kidneybønnerne og hæld vandet fra gulerødderne. Vend gulerødder og kidneybønner op i paprikagryden og lad det simre videre i ca. 5 min.

6. Rør rygeosten i paprikagryden lige inden servering og smag til med salt og peber.

7. Server den lækre og røgede vegetarisk paprikagryde med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle kidneybønnerne. Lad dem også hjælpe med at smage til. Ekstra smag: Top med friskhakket purløg.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre