Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
Mums, vi har lavet super lækre og mega nemme romkugler med kakao og kokosmel, som vi ruller i hasselnøddeflager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 gramdadler
- 3 spskkokosmel
- 2 spskkakaopulver
- 1.5 spskromaroma
- 50 gramhasselnøddeflager
Fremgangsmåde
1
Befri dadlerne for sten, hvis ikke de er stenfri i forvejen (Vægten på dadlerne i ingredienslisten er uden sten). Blend dadler, kokosmel, kakaopulver og romaroma i en foodprocessor eller minihakker, til du har en sammenhængende og klistret masse.2
Form små kugler af dadelmassen og rul dem i hasselnøddeflager.3
Opbevar dadelkuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet. Og husk, at de lige skal blive kolde, inden du spiser dem - ellers er de for bløde. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn tage stenene ud af dadlerne, måle ingredienserne af, forme dadelkuglerne og rulle dem i hasselnøddeflager.