Romkugler med kakao, kokos og hasselnødder

Ingredienser

( Ca. 15 stk. )

  • 150 gramdadler
  • 3 spskkokosmel
  • 2 spskkakaopulver
  • 1.5 spskromaroma
  • 50 gramhasselnøddeflager
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Romkugler med kakao, kokos og hasselnødder

I samarbejde med

Mums, vi har lavet super lækre og mega nemme romkugler med kakao og kokosmel, som vi ruller i hasselnøddeflager. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 150 gramdadler
  • 3 spskkokosmel
  • 2 spskkakaopulver
  • 1.5 spskromaroma
  • 50 gramhasselnøddeflager

Fremgangsmåde

1. Befri dadlerne for sten, hvis ikke de er stenfri i forvejen (Vægten på dadlerne i ingredienslisten er uden sten). Blend dadler, kokosmel, kakaopulver og romaroma i en foodprocessor eller minihakker, til du har en sammenhængende og klistret masse.

2. Form små kugler af dadelmassen og rul dem i hasselnøddeflager.

3. Opbevar dadelkuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet. Og husk, at de lige skal blive kolde, inden du spiser dem - ellers er de for bløde. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn tage stenene ud af dadlerne, måle ingredienserne af, forme dadelkuglerne og rulle dem i hasselnøddeflager.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre