Rugbrød med rugmelspaneret fiskefilet med remo og sprød salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  • 4 stktomater
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  • 100 gramrugmel
  • 400 gramrødspættefileter
  • 6 skiverugbrød
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rugbrød med rugmelspaneret fiskefilet med remo og sprød salat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en super nem ret med fisk. Lækre fiskefileter paneret med rugmel og hjemmerørt remoulade, rugbrød og en hurtig salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  • 4 stktomater
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  • 100 gramrugmel
  • 400 gramrødspættefileter
  • 6 skiverugbrød
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Bland mayonnaise, pickles og karry sammen i en skål.

2. Skyl tomaterne og skær dem ud efter eget ønske. Vend tomaterne sammen med salatblandingen, olivenolie, salt og peber.

3. Hæld rugmel op i en tallerken og bland det sammen med lidt salt og peber.

4. Skyl rødspættefileterne og dup dem tørre med lidt køkkenrulle. Vend herefter fiskefileterne i rugmelet.

5. Varm en pande op med rapsolie og steg fiskefileterne. Vend forsigtigt fiskefileterne undervejs og tilsæt evt. lidt ekstra olie. Steg dem til de er flot gyldne.

6. Server fiskefileterne på rugbrød med remoulade på toppen og sprød salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomaterne og vende salaten sammen.

Ekstra smag: Top med citronsaft og frisk dild.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre