Rugmelspanerede rødspætter med remo og grov æblesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 grammayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  • 35 gramsalatmix
  • 2 stkæbler
  • 0.5 stkblomkål
  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 pottepersille
  • 50 gramrugmel
  • 40 gramsesamfrø
  • 225 gramrødspættefileter
  • 4 skiverugbrød
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  eddike
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre fiskefileter paneret i rugmel og serveret med hjemmerørt remo, ristet rugbrød og en hurtig æblesalat. En super nem ret med fisk, der er god til børn. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bland mayonnaise, pickles og karry sammen i en skål.

2. Skyl salat, æbler og små blomkålsbuketter. Snit spidskål og æbler fint, hak persillen og vend det hele sammen med en god sjat olivenolie, lidt eddike, salt og peber.

3. Hæld rugmel og sesamfrø op i en tallerken. Kværn lidt salat og peber udover og bland det sammen.

4. Skyl rødspættefileterne og dub dem tørre med lidt køkkenrulle. Vend herefter fiskefileterne i rugmelsblandingen.

5. Varm en pande op med en blanding af olivenolie og rapsolie og steg fileterne. Vend forsigtigt fiskefileterne undervejs og tilsæt evt. lidt ekstra olie. Steg dem til de er flot gyldne.

6. Rist rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.

7. Server fiskefileterne med hjemmerørt remo, cirton i både, ristet rugbrød og grov æblesalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre