Rugmelspanerede schnitzler, fritter, stegte grøntsager og brun sovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramgulerødder*
  • 1 stkporre
  • 2 stksnackpeber
  • 0.5 spsktørret timian
  • 750 gramkartoffeldippers
  • 250 gramskinkeschnitzler
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terningsvinebouillon
  •  rugmel
  •  bagepapir
  •  sovsekulør
  •  rapsolie
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Skinkeschnitzler paneret i rugmel serveret med ovnbagte fritter, stegte grøntsager med timian og brun sovs lavet på Cremefine. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skær top og bund af porren. Rens og vask den grundigt og skær den i tynde stimler. Skyl snackpeberne og skær dem i små tern.

3. Varm en pande op med olivenolie og svits grøntsagerne. Tilsæt timian og lad grøntsagerne stege videre ved svag varme i ca. 20 min.

4. Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen. Krydr med salt.

5. Bank skinkeschnitzlerne flade og del hver schnitzel i to. Hæld rugmel op i en dyb tallerken og ved det sammen med salt og peber. Vend skinkeschnitzlerne i melet.

6. Varme en pande op med rapsolie og steg de rugmelspanerede schnitzler til de er gyldne og sprøde på begge sider.

7. Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt bouillon og sovsekulør. Lad sovsen koge og smag til med salt og peber.

8. Server de rugmelspanerede schnitzler med fritter, stegte grøntsager og brun sovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fordele fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre