Rugmelspaneret torsk, nye kartofler og tatarsauce. Hertil grøntsagsstave.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramnye danske kartofler
  • 0.5 pottepersille
  • 0.5 pottepurløg
  • 2 tskkapers
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  • 225 gramtorskefilet
  •  rugmel
  • 300 gramgulerødder*
  • 0.5 stkagurk
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En dejlig fiskeret med små stykker torskefilet paneret i rugmel. Serveret med nye kartofler og en lækker tatarsauce med creme fraiche, mayonnaise, persille, purløg, kapers og citronskal. Hertil gulerods- og agurkestave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Skyl persille og purløg. Hak persille, purløg og kapers fint og rør det sammen med creme fraiche, mayonnaise og skyllet og revet citronskal i en skål. Smag til med salt og peber.

3. Skær torskefileterne i mindre stykker. Hæld rugmel op i en dyb tallerken og vend det sammen med salt og peber. Vend fiskestykkerne i melet.

4. Varm en pande op med rapsolie og steg fiskestykkerne til de har en gylden og sprød overflade på begge sider.

5. Imens fiskestykkerne steger: Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær dem i stave.

6. Server de rugmelspanerede torskestykker med nye kartofler, tatarsauce og grøntsagsstave. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre