Rund lasagne med oksefyld, skjult selleri, mornaysauce og salat

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 500 gramhakket oksekød
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 stkknoldselleri
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 spsktørret oregano
  • 5 dlmornaysauce
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 100 gramrevet ost
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 70 gramsalatmix
  • 1 stksnackpeber
  • 0.5 stkagurk
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rund lasagne med oksefyld, skjult selleri, mornaysauce og salat

I samarbejde med

3.9, Meget populær

I dag har vi lavet en lidt anderledes lasagne, hvor vi har byttet lasagneplader ud med tortillas og fyldt den med oksefyld og revet knoldselleri, der er camoufleret i kødsaucen. Vi serverer lasagnen med en nem salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 500 gramhakket oksekød
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 stkknoldselleri
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 spsktørret oregano
  • 5 dlmornaysauce
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 100 gramrevet ost
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 70 gramsalatmix
  • 1 stksnackpeber
  • 0.5 stkagurk
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Hak løg og hvidløg fint og steg det i lidt olivenolie i en gryde, tilsæt hakket oksekød og paprika og rør godt til kødet er blevet brunet godt af på alle sider.

3. Skræl selleriet og skær den ujævne bund af. Riv selleriet på den grove side af et rivejern. Tilsæt til kødet og steg videre i et par minutter under omrøring.

4. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano og mornaysauce.

5. Læg en tortilla i en rund kageform eller bageplade beklædt med bagepapir. Fordel kødsovs på tortillaen, læg en ny tortilla ovenpå og gentag til der ikke er mere fyld og flere tortillas. Top med revet ost.

6. Bag "lasagnen" i ovnen i 15-20 minutter, til den er gylden på toppen. Hvis du har ekstra tid, kan du lade den hvile lidt.

7. Rist imens solsikkekernerne på en tør pande. Når de er blevet lysebrune og dufter dejligt, så tag dem af panden og læg dem på en tallerken. Skyl salat, peberfrugt og agurk og skær dem i mundrette bidder. Bland sammen til en hurtig salat og top med valgfri dressing.

8. Server lasagnen med salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at lægge fyld og tortillas i lag - det er lidt ligesom at bygge sandslot! De kan også skære snackpeber og agurk i mundrette stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre