Saftige koteletter med fritter, salat og paprikadressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 750 grampommes frites
  • 1 stkhjertesalat
  • 500 gramnektariner
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 3 dlfraiche 5%
  • 1 spskketchup
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 fedhvidløg
  • 75 gramsalatost i tern
  •  peber
  •  olie
  •  bagepapir
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Saftige koteletter med fritter, salat og paprikadressing

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Super lækker grillmad med saftige koteletter, grillede nektariner, paprikadressing og pommes frites. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 750 grampommes frites
  • 1 stkhjertesalat
  • 500 gramnektariner
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 3 dlfraiche 5%
  • 1 spskketchup
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 fedhvidløg
  • 75 gramsalatost i tern
  •  peber
  •  olie
  •  bagepapir
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Læg de frosne fritter på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem med lidt olie og bag dem i ovnen i 25-30 minutter.

3. Skyl salaten og skær det ud i strimler efter smag. Skyl nektarinerne og skær dem i både. Gem dem til senere, når du steger koteletterne.

4. Steg koteletterne på en grill eller pande, til de er gennemstegte. Steg også nektarinerne et par minutter på hver side. Lad koteletterne hvile inden servering.

5. Bland en hurtig dressing af fraiche, ketchup, paprika og presset hvidløg og smag til med salt og peber.

6. Bland salat, nektariner, salatost og dressing efter eget valg. Smag til med salt og peber.

7. Server de saftige koteletter med fritter, salat og paprikadressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære nektariner i både. De kan også blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre