Saftige kyllingeburgere serveret med vandmelon

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrødløg
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 stkæg
  • 30 gramhavregryn
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 stkvandmelon
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  burgerdressing
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Saftige kyllingeburgere serveret med vandmelon

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Saftige fuldkornsburger med hakkebøffer af hakket kyllingekød, sommerslaw, tomater, agurk og burgerdressing. Serveret med vandmelon som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkrødløg
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 stkæg
  • 30 gramhavregryn
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 stkvandmelon
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  burgerdressing
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af rødløget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Rør rødløg sammen med hakket kyllingekød, æg, havregryn, salt og peber. Stil farsen til side og lade den trække i ca. 15 min.

2. Vend sommerslawen sammen med den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber.

3. Skyl tomaterne og agurken og skær begge dele i skiver. Skær vandmelonen ud efter eget ønske.

4. Form hakkebøfferne i den størrelse du ønsker. Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.

5. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med vandmelon som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomaterne og agurken.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre