Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Saftige spareribs serveret med færdiglavede flødekartofler og en simpel aspargessalat med cherrytomater og burrata. En lækker ret, der emmer af forår og sommer - så fyr op under grillen hvis vejret tillader det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1400 gramfærdige flødekartofler
- 1100 gramfærdige spareribs
- 250 gramgrønne asparges
- 20 stkcherrytomater
- 1 stkburrata
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tilbered flødekartoflerne efter anvisningen på pakken.2
Fyr op under grillen eller læg spareribsene på en bageplade beklædt med bagepapir. Tilbered spareribsene efter anvisningen på pakken i ovnen eller på grillen.3
Knæk bunden af aspargesene, smid væk og skyl den øverste del. Steg aspargesene på en pande i lidt olivenolie eller på grillen i ca. 5 min. Krydr med salt og peber.4
Skyl cherrytomaterne og halver dem. Fordel asparges og cherrytomater på en tallerken og top med burrata, olivenolie, salt og peber.5
Server spareribsene med flødekartofler og aspargessalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene og skylle cherrytomaterne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.