Saftige svinekoteletter med kartofler, sennepssauce og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 500 gramkoteletter
  • 30 grampinjekerner
  • 75 gramrucola
  • 285 gramløse majs
  • 75 gramtranebær
  • 1 spskdijonsennep
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.25 spsktørret timian
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  akaciehonning*
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Glæd jer til saftige svinekoteletter med nye kartofler, sennepssauce og en nem rucolasalat med majs, tranebær og ristede pinjekerner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med saltet vand. Hæld vandet fra og stil dem til side.

2. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på en pande - eller fyr op for grillen. Skru herefter ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre.

3. Imens koteletterne steger, laver du salaten. Rist pinjekerner på en tør pande til de bliver lysebrune. Køl dem af på en tallerken.

4. Skyl rucolaen og dræn majsene. Bland rucola sammen med pinjekerner, majs, tranebær og valgfri dressing.

5. Tag koteletterne af panden uden at gøre den ren. Lad koteletterne hvile på en tallerken mens du laver saucen.

6. Rør nu sennep, madlavningsfløde, boullion og timian sammen på panden - eller brug en gryde, hvis du har stegt koteletter på grillen. Rør godt og smag til med salt, peber og akaciehonning.

7. Server de saftige koteletter med kartofler, sennepssovs og rucolasalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skrubbe kartoflerne. De kan også krydre koteletterne med salt og peber.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre