Spaghetti med skinke og squash

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 150 gramgulerødder*
  • 1 stksquash
  • 1/2 stkrød peberfrugt
  • 2 tsktørret timian
  • 150 gramskinke i tern
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlvand
  • 3 dlmælk
  • 2 spskmaizena
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En rigtig lækker, hurtig og sund pastaret! Lav den når du har travlt, men stadig vil servere en omgang lækker aftensmad for hele familien. Du kan i øvrigt erstatte skinken med f.eks. stegt kylling og bruge de grøntsager, du nu har i skufferne. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Hak løg og hvidløg fint og skær de skrællede gulerødder i fine tern. Steg det hele i lidt olie i en gryde i et par minutter, mens du rører det bedste, du har lært i hjemkundskab!

3. Vask squash og peberfrugt og befri peberfrugten for kerner. Skær begge dele i grove stykker. Tilsæt dem til løg- og gulerodsblandingen sammen med timian og steg videre et par minutter. Tilsæt herefter skinke, bouillon, vand og mælk og lade det simre i ca. fem minutter.

4. Rør maizena ud i lidt vand i en kop og jævn sovsen en smule. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt mere timian, hvis du synes. Anret med pasta nederst og sauce øverst. Pynt evt. med lidt basilikum eller andet grønt, hvis du har det på lager.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre