Sesampanerede fiskefrikadeller med grøntsager vendt i østerssauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 50 gramsesamfrø
  • 400 gramfiskefars
  • 0.5 stkblomkål
  • 0.5 stkbroccoli
  • 1 dlvand
  • 1 dløsterssauce
  • 50 gramusaltede cashewnødder
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sesampanerede fiskefrikadeller med grøntsager vendt i østerssauce

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre fiskefrikadeller af færdig fiskefars, som vi har gjort ekstra sprøde ved at panere dem i sesamfrø. Fiskedellerne er serveret med grove grøntsager vendt i østerssauce og vilde ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 50 gramsesamfrø
  • 400 gramfiskefars
  • 0.5 stkblomkål
  • 0.5 stkbroccoli
  • 1 dlvand
  • 1 dløsterssauce
  • 50 gramusaltede cashewnødder
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Kom sesamfrøene op i en dyb tallerken, form fiskefarsen til små frikadeller med en ske og vend dem i sesamfrøene.

3. Varm en pande op med en blanding af oliven- og rapsolie og steg frikadellerne til de er faste og har en gylden og sprød overflade.

4. Skyl blomkålen og broccolien, pluk dem i små buketter. Kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min. og dræn dem herefter for vand.

5. Rør vand og østerssauce sammen i en gryde, vend det sammen med broccolien og blomkålen og lad det simre i ca. 5 min.

6. Server de sprøde sesampaneret fiskefrikadeller og grove grøntsager marineret i østerssauce med dampende varme vilde ris, toppet med cashewnødder. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og ris i en gryde. De kan også hjælpe med at smage til.

Ekstra smag: Dryp med soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre