Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Lækre fiskefrikadeller af færdig fiskefars, som vi har gjort ekstra sprøde ved at panere dem i sesamfrø. Fiskedellerne er serveret med grove grøntsager vendt i østerssauce og vilde ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 50 gramsesamfrø
- 400 gramfiskefars
- 0.5 stkblomkål
- 0.5 stkbroccoli
- 1 dlvand
- 1 dløsterssauce
- 50 gramusaltede cashewnødder
- olivenolie
- rapsolie
- salt
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Kom sesamfrøene op i en dyb tallerken, form fiskefarsen til små frikadeller med en ske og vend dem i sesamfrøene.3
Varm en pande op med en blanding af oliven- og rapsolie og steg frikadellerne til de er faste og har en gylden og sprød overflade.4
Skyl blomkålen og broccolien, pluk dem i små buketter. Kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min. og dræn dem herefter for vand.5
Rør vand og østerssauce sammen i en gryde, vend det sammen med broccolien og blomkålen og lad det simre i ca. 5 min.6
Server de sprøde sesampaneret fiskefrikadeller og grove grøntsager marineret i østerssauce med dampende varme vilde ris, toppet med cashewnødder. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og ris i en gryde. De kan også hjælpe med at smage til.
Ekstra smag: Dryp med soya.