Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Hos Mambeno elsker vi retter til to dage - fordi der så er nem aftensmad på dag to. Dette er andendagsudgaven af vores lækre sheperds pie med kartoffel- og gulerodslåg. Her serveret med lunt flute og gnavergrønt. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- rester fra sheperds pie
- 1 stkgroft flute
- 1 stkgul peberfrugt
- 1/2 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra gårsdagens aftensmad i ovn eller mikroovn og lun samtidig flutet. Husk dog, at brød har bedst af at blive varmet i ovnen eller på brødristeren.2
Skyl og rens peberfrugt og agurk og skær begge dele i stave til gnavergrønt.3
Server sammen med sheperds pie og det lune flute.4
Velbekomme :o)