Skæve forårsruller serveret med nudler, kokos og peanuts

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramskæve forårsruller
  • 2 stkløg
  • 0.5 stkbroccoli
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 1 spskrød karrypasta
  • 0.5 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 100 gramtomatpuré
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 100 grampeanuts
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Skæve forårsruller serveret med nudler, kokos og peanuts

I samarbejde med

2.3, Populær

Vi er kæmpe fans af de skæve ruller fra REMA 1000. Det er forårsruller, der normalt ville blive sorteret fra, fordi de ikke er helt lige og ens men sælges for at mindske madspild - og de smager virkelig godt! Her serveret med nudler, kokos og grøntsager. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramskæve forårsruller
  • 2 stkløg
  • 0.5 stkbroccoli
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 1 spskrød karrypasta
  • 0.5 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 100 gramtomatpuré
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 100 grampeanuts
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg forårsrullerne på en pande i lidt olie efter anvisningen på pakken. Du kan også varme rullerne i ovnen, men de smager altså allerbedst, hvis de får en tur på panden i lidt olie. Vi siger det bare!

2. Skræl løgene, skær dem i både og skil lamellerne ad. Skyl og skær broccoli i mindre buketter. Skyl spinatbladene grundigt.

3. Steg løg og broccoli i en wok med olie i ca. fem minutter. Tilsæt karrypasta, karry, kokosmælk og tomatpuré og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber. Vend spinatbladene i wokken lige inden servering.

4. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

5. Servér forårsrullerne med nudler, grønt og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Du kan også udskifte broccoli med blomkål. Prøv f.eks. lilla blomkål, der fra tid til anden fås i butikkerne.

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dit barn skære broccoli i stykker og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre