Skinkebrud med mozzarella, pesto og oregano

Ingredienser

( 16 stk. )

  • 1 dlkogende vand
  • 3 dlkoldt vand
  • 50 gramgær
  • 1 spsktørret oregano
  • 0.5 spsksirup
  • 0.5 spsksalt
  • 0.25 dlolivenolie
  • 500 gramhvedemel
  • 200 gramfuldkornshvedemel
  • 130 gramrød pesto
  • 175 gramskinkestrimler
  • 200 gramrevet ost
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Skinkebrud med mozzarella, pesto og oregano

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

De er helt perfekte til madpakken, de her skinkebrud. Vi har foldet dejen med skinke, pesto og revet ost, som giver en rustik bolle, der smager super godt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dlkogende vand
  • 3 dlkoldt vand
  • 50 gramgær
  • 1 spsktørret oregano
  • 0.5 spsksirup
  • 0.5 spsksalt
  • 0.25 dlolivenolie
  • 500 gramhvedemel
  • 200 gramfuldkornshvedemel
  • 130 gramrød pesto
  • 175 gramskinkestrimler
  • 200 gramrevet ost

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Bland kogende vand og koldt vand. Rør gæren ud i det lunkne vand sammen med oregano og sirup i en røremaskine - eller brug en grydeske og dine superkræfter!

3. Tilsæt salt og olie. Kom hvede- og fuldkornshvedemel i lidt efter lidt til dejen er fast og smidig og lige nøjagtigt ikke klæber til fingrene. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt melet.

4. Lav en fordybning i dejen og fyld det med pesto, skinke og revet ost. Fold fyldet ind i dejen, så det ikke falder ud, samtidig med, at det ikke er æltet helt ind i dejen. Lad dejen stå tildækket i skålen og hvile i 30 minutter.

5. Del dejen i 16-18 stykker og form dem til boller.

6. Lad skinkebrudene hvile i 15 min. under et viskestykke.

7. Bag skinkebrudene i ovnen i ca. 20 minutter til de er gyldne på toppen.

8. Mums - så er der skinkebrud til madpakken og fryseren. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde dejen i røreskålen. De kan også hælde fyldet i dejen og forme bollerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre