Skinkestrimler og abrikoser i karry. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  bulgur
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramskinkeschnitzler
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 terningsvinebouillon
  • 2 dlvand
  • 0.5 stksquash
  • 30 gramspæde spinatblade
  • 50 gramtørrede abrikoser*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en virkelig lækker ret med skinkeschnitzler skåret i strimler, tørrede abrikoser, squash og spinat i en smagfuld sovs af cremefine, karry, paprika og spidskommen. Serveret med bulgur. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skær skinkeschnitzlerne i strimler.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits spidskommen, karry, paprika, løg, hvidløg og skinkestrimler. Tilsæt cremefine, tomatpuré, bouillon og vand og lad det simre.

4. Skyl squash og spinat. Riv squashen på den grove side af et rivejern. Skær de tørrede abrikoser i små tern. Tilsæt squash, spinat og tørrede abrikoser og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

5. Server de møre skinkestrimler i den smagfulde sovs med dampende varme bulgur som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme bulgur, vand og salt i en gryde. Ekstra smag: Top med friskhakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre