Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En anderledes måde at servere fiskefrikadeller på - men de smager altså super godt! Vi har krydret en færdig fiskefars med spidskommen og lavet små deller, der er serveret i en lækker kokossauce med vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 400 gramfiskefars
- 1 fedhvidløg
- 0.25 spskspidskommen
- 4 dlkokosmælk
- 0.75 spskkarry
- 1 terninghønsebouillon
- 1 dlvand
- 1 spskmajsstivelse
- 1 bundtradiser
- 2 stkæbler
- 125 grampeanuts
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Bland fiskefars med presset hvidløg og spidskommen. Opvarm en pande med en god sjat olivenolie. Dyp en ske i en kop med vand og form små fine fiskedeller af farsen med skeen og håndfladen. Lad dellerne stege til de har en fin, gylden og sprød overflade på hver side og er gennemstegte.3
Rør kokosmælken sammen i en gryde med karry og smuldret bouillon. Smag til med salt, peber, limesaft og evt. lidt sukker. Rør evt. lidt maisstivelse sammen med lidt vand og tilsæt den i sovsen for at tykne den.4
Skyl æblerne og radiserne og skær dem i mindre stykker.5
Server gryderetten med ris, peanuts, æbler og radiser på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler og radiser i små stykker. De kan også røre i gryden og smage til.