Små fiskedeller i kokossauce med ris og topping

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 400 gramfiskefars
  • 1 fedhvidløg
  • 0.25 spskspidskommen
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.75 spskkarry
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dlvand
  • 1 spskmajsstivelse
  • 1 bundtradiser
  • 2 stkæbler
  • 125 grampeanuts
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Små fiskedeller i kokossauce med ris og topping

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En anderledes måde at servere fiskefrikadeller på - men de smager altså super godt! Vi har krydret en færdig fiskefars med spidskommen og lavet små deller, der er serveret i en lækker kokossauce med vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 400 gramfiskefars
  • 1 fedhvidløg
  • 0.25 spskspidskommen
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.75 spskkarry
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dlvand
  • 1 spskmajsstivelse
  • 1 bundtradiser
  • 2 stkæbler
  • 125 grampeanuts
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Bland fiskefars med presset hvidløg og spidskommen. Opvarm en pande med en god sjat olivenolie. Dyp en ske i en kop med vand og form små fine fiskedeller af farsen med skeen og håndfladen. Lad dellerne stege til de har en fin, gylden og sprød overflade på hver side og er gennemstegte.

3. Rør kokosmælken sammen i en gryde med karry og smuldret bouillon. Smag til med salt, peber, limesaft og evt. lidt sukker. Rør evt. lidt maisstivelse sammen med lidt vand og tilsæt den i sovsen for at tykne den.

4. Skyl æblerne og radiserne og skær dem i mindre stykker.

5. Server gryderetten med ris, peanuts, æbler og radiser på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler og radiser i små stykker. De kan også røre i gryden og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre