Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Disse små tærter er lavet af tarteletskaller og fyldt med hytteost, æg, kidneybønner og taco-krydderi. De serveres med en simpel salat og sprøde majskolber. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 dåsekidneybønner
- 3 stkæg
- 200 gramhytteost
- 20 gramtaco krydderimix
- 10 stktarteletter
- 2 stkmajskolber
- 2 stktomater
- 1 stkblandede peberfrugter
- 0,5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 200 gramfærdig salatblanding
- dressing efter eget valg
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem med vand. Rør dem herefter sammen med æg, hytteost og tacomix.3
Kom tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel æggemassen i dem og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til massen har sat sig.4
Sæt en gryde med vand til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem i mindre stykker. Kog dem i 5-10 minutter.5
Skyl tomater, peberfrugt og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær alle grøntsagerne ud efter eget ønske og vend dem sammen med salatblandingen.6
Server de små mexi-tærter med salaten og majskolberne som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille blade og hår af majskolberne.
Ekstra smag: Vend friske koriander i salaten og top med limesaft.