Mini mexi-tærter med kidneybønner. Hertil salat og majskolber.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dåsekidneybønner
  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 10 stktarteletter
  • 2 stkmajskolber
  • 2 stktomater
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 0,5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 200 gramfærdig salatblanding
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mini mexi-tærter med kidneybønner. Hertil salat og majskolber.

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Disse små tærter er lavet af tarteletskaller og fyldt med hytteost, æg, kidneybønner og taco-krydderi. De serveres med en simpel salat og sprøde majskolber. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dåsekidneybønner
  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 10 stktarteletter
  • 2 stkmajskolber
  • 2 stktomater
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 0,5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 200 gramfærdig salatblanding
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem med vand. Rør dem herefter sammen med æg, hytteost og tacomix.

3. Kom tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel æggemassen i dem og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til massen har sat sig.

4. Sæt en gryde med vand til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem i mindre stykker. Kog dem i 5-10 minutter.

5. Skyl tomater, peberfrugt og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær alle grøntsagerne ud efter eget ønske og vend dem sammen med salatblandingen.

6. Server de små mexi-tærter med salaten og majskolberne som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille blade og hår af majskolberne.

Ekstra smag: Vend friske koriander i salaten og top med limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre