Små pita-pizzaer med pepperoni og revet ost

Ingredienser

( 4 stk )

  • 8 spskøkologisk pizzasauce
  • 4 stkpitabrød med fuldkorn
  • 100 grampepperoni
  • 100 gramrevet ost
  •  tørret oregano
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Små pita-pizzaer med pepperoni og revet ost

I samarbejde med

Små og nemme snacks: Pita-pizzaer med tomatsauce, pepperoni, revet ost og oregano på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Smør først 1-2 spsk. pizzasauce på hvert pitabrød og top derefter med ca. fire skiver pepperoni og revet mozzarella. Pepperoni nederst og mozzarella øverst. Drys evt. med lidt tørret oregano på toppen.

3. Bag minipizzaerne i ovnen i ca. 10 minutter, til osten er smeltet og gylden.

4. Så er der snacks. Kan det være nemmere? Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fordele pepperoni og mozzarella på pitaerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre