Smoothie med granatæble og jordbær

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramfrosne granatæblekerner
  • 350 gramfrosne jordbær
  • 2 tskvaniljesukker
  • 2 dlmælk
  • 2 spskakaciehonning
  • 1 stkøkologisk lime
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Smoothie med granatæble og jordbær

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Der er ikke noget som en kold og lækker smoothie på en varm sommerdag - eller bare en kølig morgenstund indendøre. Her har vi lavet en lidt anderledes smoothie med granatæbler, som giver et syrligt spark til de sødeste jordbær. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 150 gramfrosne granatæblekerner
  • 350 gramfrosne jordbær
  • 2 tskvaniljesukker
  • 2 dlmælk
  • 2 spskakaciehonning
  • 1 stkøkologisk lime

Fremgangsmåde

1. Hæld granatæblekerner, jordbær, vaniljesukker, mælk, honning og revet skal fra limen i en blender eller stavblender. Tænd den på fuld skrue og blend, til smoothien er helt glat - den skal have lidt ekstra pga. kernerne i granatæblerne.

2. Smag til med honning og vanilje og server i gode glas med sugerør.

3. Velbekomme!

Tip

Vær opmærksom på, at Fødevarestyrelsen opfordrer til, at frosne bær koges inden brug for at undgå smitte med virus. Frosne bær bør derfor koge mindst 1 minut, før de bruges i fx. smoothies og desserter eller som kagepynt. Bærrene skal ”boble” i mindst 1 minut som tegn på, at de koger. Du kan også bruge friske bær og tilsætte isterninger.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.