Smoothie med granatæble og jordbær

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramfrosne granatæblekerner
  • 350 gramfrosne jordbær
  • 2 tskvanillesukker
  • 2 dlmælk
  • 2 spskakaciehonning*
  • 1 stkøkologisk lime
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Der er ikke noget som en kold og lækker smoothie på en varm sommerdag - eller bare en kølig morgenstund indendøre. Her har vi lavet en lidt anderledes smoothie med granatæbler, som giver et syrligt spark til de sødeste jordbær. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld granatæblekerner, jordbær, vanillesukker, mælk, honning og revet skal fra limen i en blender eller stavblender. Tænd den på fuld skrue og blend, til smoothien er helt glat - den skal have lidt ekstra pga. kernerne i granatæblerne.

2. Smag til med honning og vanille og server i gode glas med sugerør.

3. Velbekomme!

Tip

Vær opmærksom på, at Fødevarestyrelsen opfordrer til, at frosne bær koges inden brug for at undgå smitte med virus. Frosne bær bør derfor koge mindst 1 minut, før de bruges i fx. smoothies og desserter eller som kagepynt. Bærrene skal ”boble” i mindst 1 minut som tegn på, at de koger. Du kan også bruge friske bær og tilsætte isterninger.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre