Sommermedister med mangosalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 grammedisterpølse
  • 1 stkmango
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkagurk
  • 75 gramfeta i tern
  •  sød chilisauce
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Medisterpølse behøver ikke kun serveres på klassisk manér med brun sovs og rødkål - selvom det smager fantastisk. Her har vi lavet en hurtig og lidt lettere sommerudgave til de dage, hvor tiden er knap. Men hey - savner du kartofler, koger du selvfølgelig bare en grydefuld :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Steg medisteren i lidt olivenolie på en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Giv den ca. fem minutter på hver side, så den blot lige har fået en fin stegeskorpe - den skal ikke være gennemstegt.

3. Sæt panden i ovnen og lad medisteren stege færdig i ca. 15 minutter, eller til den er gennemstegt. PAS PÅ: Panden er mega varm. Som i mega MEGA varm. Husk grydelapper!

4. Skræl imens mangoen. Skær begge ender af, så du kan stille mangoen på højkant på et spækbræt. Skær kødet af på begge sider langs stenen og skær kødet i tern.

5. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i tern.

6. Vask agurken og fjern kernerne i midten - dem skal du ikke bruge. Skær resten af agurken i skiver og bland dem sammen med mango og feta. Dryp evt. med lidt sød chilisauce som dressing til dem, der kan lide det, og server sammen med den lune medister.

7. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre