Sommersalat med hindbær, spidskål, pinjekerner, salatost og ærteskud

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stkspidskål
  • 60 grampinjekerner
  • 125 gramhindbær
  • 150 gramsalatost i tern
  • 50 gramærteskud
  • 1 stkøkologisk citron
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 1 spskakaciehonning
  • 2 spskolivenolie
  • 1 tsksalt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sommersalat med hindbær, spidskål, pinjekerner, salatost og ærteskud

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En skøn og sommerlig salat med hindbær, spidskål, pinjekerner, salatost og ærteskud, som vi topper med en lækker citrondressing. Server salaten til grillmad eller medbring den til buffetbordet til børnenes klassefest. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 stkspidskål
  • 60 grampinjekerner
  • 125 gramhindbær
  • 150 gramsalatost i tern
  • 50 gramærteskud
  • 1 stkøkologisk citron
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 1 spskakaciehonning
  • 2 spskolivenolie
  • 1 tsksalt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skær spidskål i tynde strimler.

2. Rist pinjekerner på en tør pande til de bliver lysebrune. Husk at ryste dem lidt undervejs. Køl dem af på en tallerken.

3. Riv citronen på den fine side af et rivejern. Bland citronskallen med saften fra citronen, sennep og honning og rør det godt sammen. Tilsæt olivenolie og smag til med salt og peber - og måske en anelse mere honning.

4. Skyl ærteskuddene. Anret spidskål i et fad og top med ærteskud, pinjekerner, hindbær, salattern og citrondressing.

5. Server salaten til grillmad eller tag den med til buffetbordet til børnenes klassefest. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre