Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
En skøn og sommerlig salat med hindbær, spidskål, pinjekerner, salatost og ærteskud, som vi topper med en lækker citrondressing. Server salaten til grillmad eller medbring den til buffetbordet til børnenes klassefest. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 stkspidskål
- 60 grampinjekerner
- 125 gramhindbær
- 150 gramsalatost i tern
- 50 gramærteskud
- 1 stkøkologisk citron
- 0.5 spskdijonsennep
- 1 spskakaciehonning
- 2 spskolivenolie
- 1 tsksalt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skær spidskål i tynde strimler.2
Rist pinjekerner på en tør pande til de bliver lysebrune. Husk at ryste dem lidt undervejs. Køl dem af på en tallerken.3
Riv citronen på den fine side af et rivejern. Bland citronskallen med saften fra citronen, sennep og honning og rør det godt sammen. Tilsæt olivenolie og smag til med salt og peber - og måske en anelse mere honning.4
Skyl ærteskuddene. Anret spidskål i et fad og top med ærteskud, pinjekerner, hindbær, salattern og citrondressing.5
Server salaten til grillmad eller tag den med til buffetbordet til børnenes klassefest. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande dressingen.