Sommersuppe med persilleolie. Hertil hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder
  • 6 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkporre
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sommersuppe med persilleolie. Hertil hvidløgsflute.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker suppe, der smager af sol og sommer. Suppen er 100% vegetarisk og fyldt med gode grøntsager som, gulerødder, porre, spinat og ærter og serveret med lune hvidløgsflutes og persilleolie. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder
  • 6 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkporre
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i små skiver. Kom kartofler og gulerødder i en dyb gryde, tilsæt vand og bouillon og lad det koge i ca. 10 min.

3. Skyl og rens porren grundigt og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Tilsæt porre og cremefine og lad suppen simre videre i ca. 10 min.

4. Skyl spinaten og tilsæt spinat og ærter og lad suppen simre videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Opvarm hvidløgsflutesene i ovnen som anvist på pakken.

6. Skyl og hak persillen fint og vend det sammen med olivenolie - brug evt. en minihakker.

7. Server suppen toppet med persilleolie og lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme flutesene i ovnen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre