Sommersuppe med persilleolie. Hertil hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder*
  • 6 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkporre
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker suppe, der smager af sol og sommer. Suppen er 100% vegetarisk og fyldt med gode grøntsager som, gulerødder, porre, spinat og ærter og serveret med lune hvidløgsflutes og persilleolie. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i små skiver. Kom kartofler og gulerødder i en dyb gryde, tilsæt vand og bouillon og lad det koge i ca. 10 min.

3. Skyl og rens porren grundigt og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Tilsæt porre og cremefine og lad suppen simre videre i ca. 10 min.

4. Skyl spinaten og tilsæt spinat og ærter og lad suppen simre videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Opvarm hvidløgsflutesene i ovnen som anvist på pakken.

6. Skyl og hak persillen fint og vend det sammen med olivenolie - brug evt. en minihakker.

7. Server suppen toppet med persilleolie og lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme flutesene i ovnen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre