Spaghetti al limone med ristede pinjekerner. Hertil melonsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambucatinipasta
  • 2 fedhvidløg
  • 250 grammascarpone
  • 2 stkøkologisk citron
  • 50 gramrevet parmesan
  • 25 grampinjekerner
  • 70 gramrucola
  • 1 stkcantaloupemelon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spaghetti al limone med ristede pinjekerner. Hertil melonsalat.

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Spaghetti al limone er en klassisk italiensk ret, hvor spaghetti vendes i en cremet mascarponecreme med citron og toppes med ristede pinjekerner og revet ost. Hertil serverer vi en lækker melonsalat med rucola. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambucatinipasta
  • 2 fedhvidløg
  • 250 grammascarpone
  • 2 stkøkologisk citron
  • 50 gramrevet parmesan
  • 25 grampinjekerner
  • 70 gramrucola
  • 1 stkcantaloupemelon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

2. Blend skrællet hvidløg, mascarpone, skyllet og revet citronskal, saften fra citronerne og revet parmesan. Hæld ca. 0.5 dl pastavand ved og blend videre. Stil citroncremen til side til senere brug.

3. Rist pinjekernerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken.

4. Skyl rucolaen grundigt. Skræl melonen, fjern kernerne og skær i skiver eller tern. Bland rucolaen sammen med melonen. Smag til med salt, peber og olivenolie.

5. Vend spaghettien med mascarponecreme, smag til med salt og peber og top med pinjekerner og ekstra revet parmesanost. Server med melonsalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i skiver eller tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.