Spaghetti med camoufleret broccoli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 800 gramhakket oksekød
  • 300 gramgulerødder*
  • 1/2 stkbroccoli
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 dĂĽserhakkede tomater
  • 70 gramtomatpurĂŠ
  • 2 spsktørret oregano
  • 4 dlvand
  •  fuldkornsspaghetti
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Det her er en ret fantastisk udgave af den klassiske spaghetti bolognese. Den indeholder nemlig masser af broccoli, som vi har camoufleret pü bedste ninjamanÊr, sü ungerne ikke opdager noget. Shhhhh...!!!! ;o) Retten er i øvrigt beregnet til to dage, hvor du kan bruge resterne i sprøde taco tubs...

FremgangsmĂĽde

1. Hak løg og hvidløg og svits det i lidt olie i en dyb pande eller gryde. TilsÌt det hakkede oksekød og lad det brune.

2. SkrÌl gulerødderne, skyl broccolien grundigt og skÌr stokken fra, sü du kun har smü buketter tilbage. Vask peberfrugten og befri den for kerner. Riv gulerødderne pü den grove side af et rivejern og giv broccolibuketterne en ordentlig tur i foodprocessoren eller en minihakker, til de er blendet nÌsten lige sü fint som rasp. SkÌr peberfrugten i tern og tilsÌt alle grøntsagerne til kødet.

3. TilsÌt hakkede tomater, tomatpurÊ, oregano og vand og rør godt. Lad bolognesen simre, sü lÌnge du har tid - minimum 20 minutter. Den bliver kun bedre af at stü og hygge sig - ligesom sporene af broccoli bliver pist vÌk, jo lÌngere tid du lader bolognesen simre! TilsÌt evt. lidt mere vand undervejs og kog i mellemtiden spaghettien efter anvisningen pü pakken.

4. Smag bolognesen til med salt og peber og server i en dyb tallerken - evt. med masser af revet parmesan og basilikum pü toppen, hvis du har det i køkkenet. Du kan ogsü sagtens bruge almindelig revet ost og andet grønt - eller bare droppe det. Det er en sand børnefavorit alligevel!

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre