Spaghetti med kødboller, salat og foccacia - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spaghetti med kødboller, salat og foccacia - dag to

I samarbejde med

Super nem og lækker aftensmad hvor vi bruger resterne fra gårsdagens spaghetti med kødboller, som vi serverer med salat og lunet foccaciabrød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Opvarm resterne fra i går i en gryde eller i mikroovnen.

3. Opvarm foccaciabrød i ovnen.

4. Skyl salaten og skær den i strimler. Skyl tomaterne og skær dem i både. Bland salat, tomater og oliven med dressing efter eget valg. Smag til med salt og peber.

5. Fordel spaghettien med kødboller, tomatsauce og revet parmesan på toppen i dybe tallerkener. Server med salat og foccacia. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære tomaterne. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre