Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en super lækker ret med spaghetti, kødboller og estragonsauce. Hertil hurtig salat med æbler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 400 gramhakket svinekød
- 2 stkæg
- 0.5 spsksalt
- 2 spskhvedemel
- 1 pottefrisk estragon
- 2.5 dlpiskefløde
- 0.5 spskdijonsennep
- 1 terninghønsebouillon
- 1 dlvand
- 300 gramfuldkornsspaghetti
- 2 stkæbler
- 235 gramsalatskålen salatblanding
- dressing efter eget valg
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og hvidløget og riv det på et rivejern. Bland det herefter sammen med hakket svinekød, æg, salt og hvedemel i en skål.2
Form farsen til små frikadeller. Steg dellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider. Brug herefter panden til sauce (den skal ikke renses).3
Hak estragonbladene fint og kom dem på panden sammen med fløde, dijon, smuldret hønsebouillon og vand. Lad saucen simre frem til servering og smag til med salt og peber.4
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.5
Skyl æblerne og skær dem i både. Bland dem med salatblandingen og en valgfri dressing.6
Server spaghettien med de små kødboller i estragonsauce. Hertil den sprøde salat med æbler. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære æbler i både.