Spaghetti med små kødboller i estragonsauce. Hertil salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2 stkæg
  • 0.5 spsksalt
  • 2 spskhvedemel
  • 1 pottefrisk estragon
  • 2.5 dlpiskefløde
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dlvand
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 2 stkæbler
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  •  dressing efter eget valg
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spaghetti med små kødboller i estragonsauce. Hertil salat.

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Her har vi lavet en super lækker ret med spaghetti, kødboller og estragonsauce. Hertil hurtig salat med æbler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2 stkæg
  • 0.5 spsksalt
  • 2 spskhvedemel
  • 1 pottefrisk estragon
  • 2.5 dlpiskefløde
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dlvand
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 2 stkæbler
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  •  dressing efter eget valg
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og hvidløget og riv det på et rivejern. Bland det herefter sammen med hakket svinekød, æg, salt og hvedemel i en skål.

2. Form farsen til små frikadeller. Steg dellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider. Brug herefter panden til sauce (den skal ikke renses).

3. Hak estragonbladene fint og kom dem på panden sammen med fløde, dijon, smuldret hønsebouillon og vand. Lad saucen simre frem til servering og smag til med salt og peber.

4. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

5. Skyl æblerne og skær dem i både. Bland dem med salatblandingen og en valgfri dressing.

6. Server spaghettien med de små kødboller i estragonsauce. Hertil den sprøde salat med æbler. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære æbler i både.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.