Spaghetti med vintergryde og gnavergrønt - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  •  rester fra vintergryde
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramsnackgulerødder
  • 100 gramrevet parmesan
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spaghetti med vintergryde og gnavergrønt - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lynhurtig spaghetti med resterne fra gårsdagens vintergryde, som vi pepper op med hakkede tomater og hvidløg, og serverer med revet ost på toppen og gulerødder som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  •  rester fra vintergryde
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramsnackgulerødder
  • 100 gramrevet parmesan

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken og opvarm resterne af vintergryden i en gryde og tilsæt hakkede tomater og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

2. Skyl snackgulerødderne.

3. Server spaghettien med kødsovs, revet ost på toppen og gulerødder som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at presse hvidløget og røre i saucen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre