Spareribs med kartofler, coleslaw og grillet grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Spareribs er et sikkert hit! De smager mega godt, og så må man ENDELIG spise maden med fingrene. Vi serverer dem med stegte små kartofler, grillet auberginer og coleslaw til. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft og skrub kartoflerne rene med en børste. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med en god slat olivenolie. Sæt kartoflerne i ovnen og bag dem i 30-35 minutter. Husk at vende dem undervejs.

2. Du kan enten grille eller bage spareribesene i ovnen. Tilbered dem efter anvisningen på pakken eller følg vores nemme opskrift ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten.

3. Skyl auberginen og skær den i skiver på ca. 1 cm. Pensl dem med olivenolie og krydr med salt og peber. Steg dem enten på grillen eller på en pande til de har taget farve uden på og er bløde inden i. Det tager 10-15 minutter.

4. Skær spidskål og æble i tynde strimler og bland med coleslawdressing.

5. Server de lækre spareribs sammen med de bagte kartofler, coleslaw og grillet grønt.

6. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrubbe kartoflerne. De kan også skære aubergine i skiver og pensle dem med olie. De kan også skære æbler og spidskål i strimler.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre