Spareribs med kartofler, coleslaw og grillet grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 500 gramfærdige spareribs
  • 1 stkaubergine
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spareribs med kartofler, coleslaw og grillet grønt

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Spareribs er et sikkert hit! De smager mega godt, og så må man ENDELIG spise maden med fingrene. Vi serverer dem med stegte små kartofler, grillet auberginer og coleslaw til. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 500 gramfærdige spareribs
  • 1 stkaubergine
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft og skrub kartoflerne rene med en børste. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med en god slat olivenolie. Sæt kartoflerne i ovnen og bag dem i 30 minutter. Husk at vende dem undervejs.

2. Du kan enten grille eller bage spareribsene i ovnen. Tilbered dem efter anvisningen på pakken eller følg vores nemme opskrift ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten.

3. Skyl auberginen og skær den i skiver på ca. 1 cm. Pensl dem med olivenolie og krydr med salt og peber. Steg dem enten på grillen eller på en pande til de har taget farve uden på og er bløde inden i. Det tager 10-15 minutter.

4. Bland den færdige salat med den medfølgende dressing.

5. Server de lækre spareribs sammen med de bagte kartofler, coleslaw og grillet grønt.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrubbe kartoflerne. De kan også skære aubergine i skiver og pensle dem med olie.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre