Spareribs med krydsfritter og blåbærsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramfrosne kartoffelkryds
  • 575 gramfærdige spareribs
  • 100 grammandler*
  •  salat efter eget valg
  • 125 gramblåbær
  • 100 gramsalatost i tern
  •  ketchup
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver som at åbne jeres egen ribs-restaurant i dag! Der er nemlig både spareribs, krydsfritter, salatbar og dyppelse på menuen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Læg kartoffelkrydsene på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk at vende fritterne undervejs.

3. Læg spareribsene på endnu en bageplade beklædt med bagepapir. Tilbered spareribsene efter anvisningen på pakken eller følg vores nemme opskrift ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten.

4. Hak mandlerne og rist dem på en tør pande til de er blevet lysebrune og dufter dejligt. Husk at ryste panden undervejs og køl dem efterfølgende af på en tallerken.

5. Skyl salat og blåbær. Du kan enten blande salaten eller stille det hele i små skåle, så hele familien kan sammensætte deres egen salat. Hvis du blander salaten, så bland den sammen med valgfri dressing.

6. Server de lækre spareribs med kartoffelkryds, salat og ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at hakke mandlerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre