Spareribs med pommes frites, bønnesalat og ketchup

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 750 grampommes frites med BBQ
  • 500 gramfærdige spareribs
  • 450 gramfrosne bønner
  • 2 stkæbler
  • 1 stkløg
  • 100 gramgrønne oliven
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  ketchup
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spareribs med pommes frites, bønnesalat og ketchup

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Færdigstegte spareribs smager virkelig godt. Her serverer vi dem med pommes frites, ketchup og bønnesalat med æbler, oliven, løg og valgfri dressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 750 grampommes frites med BBQ
  • 500 gramfærdige spareribs
  • 450 gramfrosne bønner
  • 2 stkæbler
  • 1 stkløg
  • 100 gramgrønne oliven
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  ketchup
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter til de er sprøde og gyldne. Husk at vende fritterne undervejs.

3. Læg spareribsene på endnu en bageplade beklædt med bagepapir. Tilbered spareribsene efter anvisningen på pakken.

4. Giv bønnerne et hurtigt opkog i saltet vand i 2-3 minutter og overhæld dem herefter med koldt vand.

5. Skyl æblerne og skær dem i tern. Skræl løget og skær det i skiver. Det er ikke sikkert, du skal bruge det hele. Bland bønnerne med æbler, oliven, løg og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.

6. Server de lækre spareribs med pommes frites, salat og ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære æblerne i tern. 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre