Spareribs med pommes, salat og aioli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 750 grampommes frites med BBQ
  • 500 gramfærdige spareribs
  • 2 stksnackpeber
  • 150 gramfrosne bønner
  • 0.5 stkagurk
  • 100 gramaioli
  •  ketchup
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spareribs med pommes, salat og aioli

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Det bliver næsten som et besøg på ungernes favorit-restaurant i dag! Der er nemlig lækre færdigtilberedte spareribs med pommes frites, salat og aioli på menuen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 750 grampommes frites med BBQ
  • 500 gramfærdige spareribs
  • 2 stksnackpeber
  • 150 gramfrosne bønner
  • 0.5 stkagurk
  • 100 gramaioli
  •  ketchup
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Læg pommes fritene på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk at vende fritterne undervejs.

3. Læg spareribsene på endnu en bageplade beklædt med bagepapir. Tilbered spareribsene efter anvisningen på pakken eller følg vores nemme opskrift ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten.

4. Skyl snackpeberne og skær dem i grove stykker. Vend dem med olivenolie og bag dem 10-15 minutter i ovnen. Giv bønnerne et hurtigt opkog i saltet vand i et par minutter og overhæld dem med koldt vand. Skyl og skær agurk i tern.

5. Bland bønnerne sammen med de bagte peberfrugter, agurk og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.

6. Server de lækre spareribs med pommes frites, salat og aioli. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære agurken i tern. 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre