Speltsalat med gulerødder, radiser, ærter, oliven og

Ingredienser

( 3 portioner )

  • 200 gramspeltkerner
  • 200 gramgulerødder*
  • 150 gramfrosne ærter
  • 0.5 bundtradiser
  • 50 gramkalamataoliven uden sten
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super nem og lækker salat med speltkerner, gulerødder, radiser, ærter og oliven. God fornøjelse! OBS: Denne opskrift er udviklet med udgangspunkt i de gennemsnitlige pakkestørrelser i supermarkedet, så du mindsker madspild.

Fremgangsmåde

1. Kog speltkernerne i en gryde efter anvisningen på pakken og overhæld dem efterfølgende med koldt vand.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Hæld kogende vand over ærterne, så de tør op - se instruktionen på posen. Skyl radiserne og skær dem i mindre stykker.

3. Bland speltkerner med gulerødder, ærter, radiser, oliven og valgfri dressing.

4. Server salaten i en bøtte i madpakken - husk en gaffel. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre