Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker spidskålssalat med emamanebønner, forårsløg, radiser og solsikkekerner. Toppet med estragondressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramedamamebønner
- 0.5 stkspidskål
- 10 stkradiser
- 3 stkforårsløg
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 spskdijonsennep
- 0.5 spskfrisk eller tørret estragon
- 50 gramsolsikkekerner
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Hæld kogende vand over edamamebønnerne til de er tøet op.2
Skyl spidskål og radiser og skær kålen i tynde strimler og radiserne i tynde skiver.3
Skær top og bund af forårsløgene, skyl dem og skær dem i ringe.4
Bland en dressing af creme fraiche, sennep og estragon. Smag til med salt og peber.5
Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er lysebrune og dufter dejligt. Husk at ryste panden undervejs. Top salaten med solsikkekerner og dressing ved servering. Velbekomme!