Spidskålssalat med estragondressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramedamamebønner
  • 0.5 stkspidskål
  • 10 stkradiser
  • 3 stkforårsløg
  • 1.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskdijonsennep
  • 0.5 spskfrisk eller tørret estragon
  • 50 gramsolsikkekerner*
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og lækker spidskålssalat med emamanebønner, forårsløg, radiser og solsikkekerner. Toppet med estragondressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld kogende vand over edamamebønnerne til de er tøet op.

2. Skyl spidskål og radiser og skær kålen i tynde strimler og radiserne i tynde skiver.

3. Skær top og bund af forårsløgene, skyl dem og skær dem i ringe.

4. Bland en dressing af creme fraiche, sennep og estragon. Smag til med salt og peber.

5. Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er lysebrune og dufter dejligt. Husk at ryste panden undervejs. Top salaten med solsikkekerner og dressing ved servering. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre