Spinatpandekager med rejer, avocado og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Pandekager
  • 2 spskmaizena
  • 1.5 dlmælk
  • 125 gramfriske spinatblade*
  • 6 stkæg
  • 0.25 spsksalt
  •  peber
  •  olivenolie
  • Fyld
  • 4 stkæg
  • 125 gramfriske spinatblade*
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 0.5 stkcitron
  • 170 gramrejer i lage
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nu er det helt lovligt at spise pandekager til aftensmad! Lækre spinatpandekager toppet med rejer, avocado, æg og grønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bland Maizena med mælk. Skyl spinatbladene grundigt. Blend dem sammen med mælken i en minihakker - eller hak spinaten helt fint med din bedste ninja-kniv. Pisk sammen med æg og lidt salt og peber i en skål.

2. Steg nu dejen til madpandekager i lidt olivenolie på din yndlings pandekagepande. Når de har sat sig en smule, kan du løsne dem i kanten med en paletkniv og forsigtigt vende dem, så de bliver stegt på begge sider.

3. Bring en lille kasserolle med vand i kog til æggene. Giv æggene 8-10 minutter i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand - så koger de ikke videre og bliver nemmere at pille.

4. Skyl spinaten grundigt. Skyl tomaterne og agurken og skær dem i mundrette stykker. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Dryp med lidt citronsaft, så avocadoen ikke bliver brun.

5. Stil pandekagerne på bordet sammen med skyllet spinat, tomater, agurk, avocado, rejer, æg, valgfri dressing og citron i skiver og lad familien rulle deres helt egen favoritpandekage. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og avocado. De kan også piske æggemassen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre