Spinatsandwich med tunsalat og gulerodsfritter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramgulerødder*
  • 2 spskolivenolie
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 stkæble
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 pottepurløg
  • 2 dåsetun i vand*
  • 0.5 dlcreme fraiche eller skyr
  • 2 spskmayonnaise
  •  groft sandwichbrød
  •  salat efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Tunsalat er en super god måde at få fisk i børnene på. Her har vi serveret tunsalaten i en sandwich med æble og peberfrugt. Som tilbehør er der gulerodsfritter med oregano. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Skræl og skær gulerødderne i stave. Kom dem på en bageplade eller i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Vend rødderne med lidt olie og oregano og bag dem i 20-25 minutter.

3. Vask og rens æble og peberfrugt og skær halvdelen i små stykker og gem den anden halvdel som topping til sandwichen. Hak purløget fint. Bland det hele sammen med drænet tun, creme fraiche, eller skyr, og mayonnaise. Smag til med salt og peber.

4. Lun sandwichbollerne og skyl salaten. Lad familien sammensætte deres favoritsandwich med salat, tunsalat, æbler og peberfrugt - og så de lækre gulerodsfritter som tilbehør.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være snittemestrer - de kan både snitte æble, peberfrugt, purløg og skære gulerødder, hvis de er gode med en kniv.

 
Sikker køkkenkniv til børn

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre