Sprøde fiskefileter med kartofler og stegt spidskål. Hertil urtedressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 200 gramfrosne ærter
  • 600 grampanerede rødspættefileter
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 spskkapers
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sprøde fiskefileter med kartofler og stegt spidskål. Hertil urtedressing.

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Sprøde fiskefileter serveret med kogte kartofler, ærter, pandestegt spidskål og en lækker urtedressing med dild, kapers og citron som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 200 gramfrosne ærter
  • 600 grampanerede rødspættefileter
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 spskkapers
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i halve. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Tilsæt ærterne og lad dem koge med de sidste par minutter.

3. Fordel de panerede rødspættefileter på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med lidt salt og peber og tilbered dem i ovnen efter anvisningen på posen.

4. Fjern de yderste blade af spidskålen og skær kålhovedet i tynde både - bevar stadig stokken, så bådene ikke falder fra hinanden. Steg bådene på en pande med lidt olie ved middel varme. Krydr med salt og peber.

5. Hak kapers og dild fint og rør sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber.

6. Server de sprøde rødspættefileter med kartofler, ærter, stegt spidskål og urtedressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne, røre dressingen sammen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.