Sprøde vafler

Ingredienser

( Ca. 10 vaffelplader )

  • 225 gramhvedemel
  • 25 grambrun farin
  • 2 stkæg
  • 1/2 tsksalt
  • 2 dlmælk
  • 1 dløl
  • 125 gramsmør
  • 1 tskbagepulver
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi bagte vafler (også for dem uden vaffeljern) live på Facebook fredag d. 20/3 Her kan du se udsendelsen. Vafler er en sand sød klassiker og perfekt på eftermiddagsbordet til en flok sultne unger efter en lang dag eller en kold og regnfuld aften med kakao i kopperne og ild i stearinlysene.

Fremgangsmåde

1. Smelt 100 gram smør og gem de sidste 25 gram til stegningen. Pisk det smeltede smør sammen med de øvrige ingredienser, til der ikke længere er klumper i dejen.

2. Steg vaflerne på et vaffeljern smurt med smør, til de er blevet sprøde og flot gyldne. Vaflerne skal spises med det samme - ellers bliver de bløde. Lad dem evt. køle lidt af på en rist og undgå at lægge dem ovenpå hinanden.

3. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre