Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Sprødstegt andebryst serveret med pommes frites, bagte cherrytomater og snackpeber. Hertil en lækker hvidløgsdip. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkandebryst
- 750 grampommes frites
- 500 gramcherrytomater
- 2 stksnackpeber
- 0.5 spsktørret oregano
- 2 dlcreme fraiche eller skyr
- 2 spskmayonnaise
- 1 fedhvidløg
- salt
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Rids fedtet på andebrysterne, krydr med salt og peber og læg dem på en kold pande, der kan tåle at komme i ovnen. Lad andebrystet stege i ca. syv minutter på skindsiden og herefter tre minutter på den anden side. Gør imens fritterne klar.3
Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i 20-25 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk at vende fritterne undervejs.4
Skyl tomaterne. Skyl og fjern kernerne fra snackpeberen og skær dem i grove stykker. Læg de hele tomater og peberfrugt i grove stykker i et ildfast fad med lidt olie. Krydr med oregano, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.5
Sæt andebrysterne i ovnen, mens de stadig ligger på panden. Lad dem stege videre i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er svagt rosa i midten. Lad dem trække utildækket på et spækbræt.6
Bland creme fraiche eller skyr med mayo og presset hvidløg og smag til med salt og peber.7
Server anden i skiver sammen med pommes frites, bagt grønt og dressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære snackpeberne i grove stykker og smage dressingen til.