Stegt rødspætte på rugbrød med hytteost, avocado og melonspyd

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 spskhvedemel
  • 400 gramrødspættefileter
  • 2 stkavocado
  •  salat efter eget valg
  • 1 pottedild
  • 1 stkcitron
  • 1 stkcantaloupemelon
  • 8 skiverugbrød
  • 250 gramhytteost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  grillspyd
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Stegt rødspætte på rugbrød med hytteost, avocado og melonspyd

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Vi har vendt rødspættefileter i hvedemel, så de bliver lækre og sprøde. Vi serverer spætterne på ristet rugbrød og topper med hytteost, avocado, dild og salat samt melonspyd. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 spskhvedemel
  • 400 gramrødspættefileter
  • 2 stkavocado
  •  salat efter eget valg
  • 1 pottedild
  • 1 stkcitron
  • 1 stkcantaloupemelon
  • 8 skiverugbrød
  • 250 gramhytteost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  grillspyd

Fremgangsmåde

1. Hæld hvedemel ud på en flad tallerken. Vend rødspættefileterne i melet på begge sider og krydr med salt og peber. Steg fiskefileterne i olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne.

2. Flæk avocadoen og skær den i skiver. Skyl salaten. Hak dilden fint. Skær citronen i både og stil det hele på bordet i små skåle eller på et fad.

3. Fjern kernerne og skrællen fra melonen. Skær kødet i store tern og sæt dem på træspyd. Rist rugbrødet i en brødrister.

4. Lad hele familien sammensætte deres favorit-mad med fiskefilet, topping og melonspyd som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocadoer og melon i stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre